• ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΞΥΛΟ

    Οι πιο όμορφες αναμνήσεις σας εκτυπωμένες πάνω σε ξύλο

Wooden Box

Για τις πολύτιμες φωτογραφίες σας και τα αγαπημένα σας άλμπουμ

Πολυτελή ξύλινα κουτιά με φωτογραφία ή κείμενο για να προφυλάξετε με τον πιο καλαίσθητο και αποτελεσματικό τρόπο τις πιο σημαντικές αναμνήσεις της ζωής σας, αλλά και τα άλμπουμ του γάμου και της βάφτισης.

Σε αυτά τα ξύλινα κουτιά μπορούμε να τυπώσουμε το κείμενο, το σχέδιο ή τη φωτογραφία που θα επιλέξετε εσείς, δημιουργώντας έτσι κάτι ιδιαίτερο και άκρως προσωπικό.

Ένα photo box μπορεί να προστατέψει τα άλμπουμ σας και τις φωτογραφίες σας από τις φθορές του χρόνου κρατώντας όλες τις αναμνήσεις σας στον δικό τους χώρο.

Εκτύπωση Φωτογραφίας Πάνω σε Ξύλο

Μία εναλλακτική πρόταση στο Interior Design

Μια εναλλακτική πρόταση στον πολυχρησιμοποιημένο καμβά, είναι η εκτύπωση πάνω σε ξύλο. Η εκτύπωση πάνω σε ξύλο απευθύνεται σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες που ασχολούνται με το Interior Design και γνωρίζουν πόσο πολύτιμες είναι οι διαφορετικές υφές και η χρήση διαφορετικών υλικών μέσα σε έναν χώρο.

Η πολυτελής όψη του ξύλου, η ζεστασιά που αποπνέει και η προσωπική ανάμνηση που μπορεί να απεικονίζει, καθιστούν την εκτύπωση πάνω σε ξύλο μία από τις πιο δυναμικές προτάσεις στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων.

Σουβερ

Όταν η δημιουργικότητα αναδεικνύει και την παραμικρή λεπτομέρεια μέσα στο σπίτι

Τα χρηστικά και πολύτιμα σουβέρ, δεν προστατεύουν μόνο τα έπιπλά μας από λεκέδες νερού, αντίθετα αυτή η μικρή λεπτομέρεια που είναι μέρος της καθημερινότητάς μας, μπορεί να δώσει έναν ιδιαίτερο τόνο και ύφος μέσα στο χώρο μας, αφού πάνω τους μπορούμε να εκτυπώσουμε οποιαδήποτε φωτογραφία, εικόνα ή κείμενο, κάνοντάς τα έτσι να ξεχωρίζουν μέσα στο χώρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

CCPRINT
A str.,& 29 Asklipiou str.
corner, Kalamata, Greece

27210 29001
6972 012180

[email protected]

CCPRINT APP

Μπορείτε να στείλετε άμεσα οπου και βρίσκεστε με το κινητό σας τηλέφωνο ή tablet τις φωτογραφίες σας για εκτύπωση. Επιλέλτε μέσα από μια μεγάλη γκάμα μεγεθών και προϊόντων.

Εκτύπωση φωτογραφιών σε διαφορετικά μεγέθη και προϊόντα