ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ

Κάθε λεπτομέρεια που θα επιμεληθείτε για τη βάφτισή του μωρού σας είναι σημαντική γιατί αποτελεί μέρος μίας ανάμνησης που αν και δεν θα μπορεί να θυμηθεί, θα έχει τη δυνατότητα να ζει και να ανακαλύπτει καθώς θα μεγαλώνει, μέσα από τις φωτογραφίες, τις ευχές, τα δώρα και τις λεπτομέρειες που πλαισίωσαν αυτή τη σημαντική τελετή της ζωής του.

Η προσωπικότητα του μωρού σας, μαζί με την ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία σας και άποψη, αποτελούν βασικά σημεία πάνω στα οποία θα πρέπει να στηρίξετε τις επιλογές σας για αυτή την ημέρα, ανεπηρέαστοι από κάθε τι που είναι προεπιλεγμένο.

Τη βάφτιση του παιδιού σας θα τη ζήσετε μία φορά γι’ αυτό και πρέπει να είναι τόσο αυθεντική και ξεχωριστή, όσο και η πανέμορφη οικογένειά σας.

Το ολοκληρωμένο, το αυθεντικό, το όμορφο, αυτό που μπορεί να προκαλέσει το ενδιαφέρον, την έκπληξη και τον ενθουσιασμό δεν χρειάζεται να είναι ακριβό, το μόνο που θέλει είναι την δική μας αυθεντική έκφραση και αγάπη.

Ενθουσιάστε τους καλεσμένους σας με μπομπονιέρες και λεπτομέρειες που θα δημιουργήσουν μία ιδιαίτερα όμορφη ατμόσφαιρα, με ρομαντικές, παραμυθένιες ή έξυπνες ιδέες.

Σκεφτείτε πρακτικά ή εναλλακτικά και κάντε τη μπομπονιέρα ένα δώρο που θα μπει μέσα στην καθημερινότητά τους.

Ευχαριστήστε τους για την παρουσία τους στην τελετή με μία card postal και παροτρύνετε όλους να δώσουν τις ευχές τους μέσα στο βιβλίο των ευχών, καθώς μόνο έτσι θα μπορέσουν να συνοδεύσουν το παιδί σας σε όλη του τη ζωή.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να σχεδιάσουμε το δικό σας πακέτο βάφτισης, ακριβώς όπως το θέλετε εσείς!

CCPRINT

Βασιλέως Γεωργίου Α’ & Ασκληπιού 29
Καλαμάτα
24100

T: +30 2721 029001
M: 6972012180

[email protected]